Twee jaar geleden studeerde ik af van de middelbare school. Op de middelbare school heb ik vwo gedaan en dat heb ik toch wel met veel gemak gedaan. Daar was ik wel heel blij mee, want ik zag heel veel kinderen die er wel heel veel moeite mee hadden. Zo had ik ook veel vrienden die zijn afgestroomd naar een ander niveau, omdat vwo echt te lastig werd. Natuurlijk heb ik ook wel moeilijke toetsen en drukke periodes gekend op het vwo, maar over het algemeen was het toch best prima te doen. Toen ik twee jaar geleden afstudeerde van de middelbare school heb ik een tussenjaar gedaan. Ik wist namelijk nog totaal niet wat ik wilde gaan doen later en al helemaal niet wat ik wilde gaan studeren. Daarom leek het mij een goede keuze om eerst nog een tussenjaar te doen. In dat tussenjaar ben ik naar allemaal verschillende opleidingen gaan kijken en niks sprak mij heel erg aan. Uiteindelijk ben ik toch een opleiding tegengekomen die mij wel interessant leek. Deze opleiding kwam ik tegen op de website bsn.nl. Deze website was erg duidelijk en goed geordend. Alle informatie die ik nodig had en waar ik naar zocht kon ik vinden op deze website. Ik kom niet vaak websites tegen die zo duidelijk en handig zijn. Op deze site kwam ik de MBA opleiding tegen. Dit leek mij dus wel heel erg interessant. Ik ben mij toen meer gaan inlezen over een MBA opleiding en zo kwam ik erachter dat een MBA opleiding echt best wel vet is. Daarom heb ik ervoor gekozen om een MBA opleiding te doen. Ik kijk er nu al naar uit dat ik mijn MBA diploma haal. Ik doe nu al een jaar een MBA opleiding en het is zo erg leuk. Het is echt een geweldige opleiding. De docenten helpen iedereen goed en de stof is ook erg interessant. De studie is echt heel erg goed geregeld. Mijn baankansen na mijn MBA studie zijn ook erg groot. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, dan zou ik wederom kiezen om deze studie te doen. Zo leuk vind ik het dus.

Ik doe hier een MBA studie

Toen ik twee jaar geleden klaar was met de middelbare school wist ik totaal niet wat ik wilde gaan studeren. Na mijn tussenjaar kwam ik erachter dat ik deze studie wilde gaan doen. Ik doe nu al een jaar deze studie en het is echt een goede beslissing geweest in mijn leven. Het is een erg leuke studie en de stof is ook erg interessant. Ik ben daarom heel tevreden over deze keuze.

Twijfelt u over uw studiekeuze?

Als u twijfelt over uw studiekeuze, dan kan ik u aanraden om:

  • De tijd te nemen voor een weloverwogen beslissing
  • Verschillende websites op te zoeken voor een studie
  • Een studie uitkiezen

Ik hoop dat u een leuke studie weet uit te kiezen die u nog lang gelukkig zal maken in de toekomst! Op een fijne toekomst!