Fabius opleidingen zijn de beste opleidingen voor werkende en werkzoekende

Fabius opleidingen biedt veel verschillende opleidingen aan

Fabius opleidingen heeft veel opleidingen in huis, Fabius opleidingen zijn erg kort, maar erg krachtig. Vaak heb je maar 3 uur in de week les en dat verdeeld over een aantal weken. Hiermee kun je jezelf ontwikkelen of ervaring op doen, wat je eventueel nodig hebt voor werken. Bij Fabius opleidingen kun je ook de opleiding secretaresse volgen.

Als secretaresse speel je een belangrijke rol op kantoor. Je gaat afspraken maken, regelt uitnodigingen, ontvangt bezoekers en klanten, houdt post en andere dingen bij. Kortom het organiseren is erg belangrijk en elk bedrijf heeft wel een secretaresse nodig!
Spreekt je dit aan, dan is de opleiding secretaresse wel iets voor jou.
De opleiding Secretaresse bestaat uit twee onderdelen, de cursus Administratief Medewerker en vervolgens de Vervolg cursus Secretaresse. Dit betekent dat je bij dus ook 2 diploma’s krijg. Je bouwt dus een brede basis op en dat gaat je erg helpen op de positie van jezelf op de arbeidsmarkt.

Mijn ervaring

Ik was op zoek naar een opleiding die weinig tijd kostte, ik was gaan zoeken op internet en ik kwam terecht bij Fabius opleidingen. Hier heb ik mezelf weten te ontwikkelen en heb ik het uiterste uit mezelf gehaald. Secretaresse is iets wat erg belangrijk is binnen een bedrijf en ik wilde dit in mijn bedrijf ook 1 keer per week gaan doen en vandaar dat ik de opleiding ben gaan volgen. Ik adviseer andere mensen om ook een Fabius opleiding te gaan volgen.