Dit is waarom deze palen de beste keuze is

Ik was onlangs in de tuin en ik merkte dat mijn tuinhek er een beetje slechter uitzag voor slijtage. Ik dacht bij mezelf: "Ik moet dat hek vervangen." Ik ging online opzoek naar een online aanbieder en zag dat ze veel verschillende opties voor hekwerk hadden, maar ik wilde iets dat esthetisch mooi en duurzaam zou zijn. Ik vond de perfecte oplossing – Douglas-posten. Ze zijn gemaakt van een zeer sterke houtsoort genaamd Douglas Fir, die mijn tuinhek zal maken

Schutting maken van hout

Ik kocht 6 Douglas palen en 6 Douglas schuttingpanelen. De palen zijn gemaakt van een sterk hout genaamd Douglas Fir, wat mijn tuinpoort duurzaam zal maken. De panelen zijn gemaakt van hardhout wat mijn tuinhek ook duurzaam maakt. Ik legde het hek neer om te zien hoe het eruit zou zien in mijn tuin, maar ik moest de gaten voor de palen graven. Ik gebruikte een schop om ze uit te graven, maar het was heel hard werken!

Douglas palen zijn sterk en duurzaam

1. Douglas palen zijn gemaakt van het hout van de Douglas Fir tree. Het is een zeer sterke houtsoort die bestand is tegen sneeuw, regen en wind. 2. Douglas palen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus ik kan er een vinden die perfect past bij mijn tuinhek. 3. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengtes, dus ik kan er een kiezen die past bij mijn lengte-eisen en de hoogtebeperkingen van mijn eigendom. 4. Ik kan Douglas-palen kiezen die onder druk zijn behandeld, zodat ze langer meegaan. 5. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus ik kan er een vinden die bij mijn tuininrichting past. Ik ben erg blij met mijn nieuwe tuinhek en het is de perfecte aanvulling op mijn tuin.

Douglas palen zijn de perfecte oplossing voor uw tuinhek problemen

Douglas palen zijn gemaakt van een zeer sterke houtsoort genaamd Douglas Fir. Dit hout is bestand tegen de elementen en gaat dus vele jaren mee zonder te rotten of te versplinteren. Het heeft ook een natuurlijk glad oppervlak dat niet zal splinteren of barsten als het nat wordt. Douglas palen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en stijlen. U kunt de stijl kiezen die het beste bij uw tuinhekproject past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Je kunt ze gebruiken om elke gewenste omheining te maken – van kleine tuinhekken tot grote privacyhekken.

Hoe maak je een tuinafscheiding met Douglas palen

Eerst heb ik de hoogte van het tuinhek gemeten en daaruit kon ik berekenen hoeveel Douglas palen ik nodig zou hebben. De Douglas Fir palen zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende hoogtes. Voor mijn tuinhek moest ik vier palen kopen die 1,8 m hoog waren. Ik kocht een zak betonmix en een zak grind om ervoor te zorgen dat mijn omheining stevig zou zijn en vele jaren mee zou gaan. Het grind wordt gebruikt als basis voor het betonmengsel om ervoor te zorgen dat het na verloop van tijd niet in de grond zakt.