De beste telefoon reparatie Hengelo

LOGO

Bent u op zoek naar de beste telefoon reparatie Hengelo? Dan bent u bij The Repair House aan het juiste adres. De mensen van The Repair House hebben veel ervaring in het vak als reparateur en hebben al veel gezien. Hierdoor hebben ze voor ieder probleem een goede oplossing. Dit zorgt ervoor dat ze een tijd van een half uur nodig hebben om uw apparaat te repareren. Dit doen ze met de beste materialen en onderdelen. Doordat ze de beste materialen en onderdelen gebruiken krijgt u 12 maanden garantie op uw reparatie. Dit is heel veel vergeleken met andere bedrijven. Deze hanteren meestal een garantie van 3 maanden, dus bent u op zoek naar een bedrijf die uw telefoon reparatie Hengelo kan verzorgen? Neem dan een kijkje op de website van The Repair House.

reparatie-schade

Zeer tevreden over de diensten van The Repair House

Ik ben erg te spreken over de mogelijkheden van The Repair House. Ik had een tijdje geleden mijn tablet laten repareren omdat de batterij het niet meer goed deed. Hij was oud en mijn tablet deed het maximaal 2 uur zonder oplader. De reparatie is heel snel gegaan en ik ben hier zeer tevreden over. De reparatie was binnen een half uurtje uitgevoerd. De batterij doet het weer als van ouds. De prijs viel ook mee. Ik dacht dat ik veel meer kwijt zou zijn voor deze reparatie. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van The Repair House. Ze hopen u snel te zien in een van hun winkels.