Computer reparatie Arnhem hanteert slimme werkwijze

comp-it-easy.nl

comp-it-easy.nlVoor mijn werk maak ik veel gebruik van de computer en dat vereist veel geheugen. Ik kwam erachter toen ik alleen maar bestanden bleef opslaan, wat ik dagelijks doe voor mijn werk. Ik vond ook dat de computer erg traag werd. Toen ik ging kijken naar een andere computer met meer capaciteit, schrok ik van de prijs. Ik vond de prijs van een computer met meer kwaliteit echt te duur.

Wilde de capaciteit laten vergroten

Omdat ik de capaciteit wilde laten vergroten, nam ik contact op met computer reparatie Arnhem. Zij vertelde me dat het niet mogelijk was om de capaciteit te vergroten maar wel wat anders wat me ook kon helpen en waardoor ik geen andere computer hoefde aan te schaffen. Computer reparatie Arnhem vertelde me dat er waarschijnlijk veel kon worden opgeschoond op mijn computer. Ook vertelde ze dat er veel onnodige bestanden op zouden staan die veel geheugen in beslag zouden nemen.

comp-it-easy.nl

Beschik weer over een snelle computer met veel geheugen

Ik vond de gedachte van computer reparatie Arnhem heel waardevol en ben daarom zelf al een beetje aan de slag gegaan met dingen verwijderen. Toen ik veel dingen, voor mijn gevoel, had verwijderd kwam ik erachter dat de computer nog steeds te traag was en dat er te weinig ruimte over was voor andere bestanden. Ook kwamen er bij veel bestanden, die ik wilde verwijderen, berichten dat ik ze niet kon verwijderen. Daarom nam ik weer contact op en computer reparatie Arnhem nodigde zichzelf uit bij mij thuis om toch even te komen kijken. En met succes; ze hebben meer onnodige bestanden verwijderd dan dat ik zelf kon. Via een speciaal programma was het toch mogelijk om het een en ander te verwijderen. Nu computer reparatie Arnhem haar werk heeft gedaan, beschik ik over een snelle computer met genoeg geheugen.