Acupunctuur, een alternatieve geneeswijze die in bepaalde landen op de wereld al duizenden jaren wordt gebruikt. Het kan voor zoveel dingen ingezet worden, niet te geloven. Het is van oorsprong een Chinese geneeswijze. Eerst werden er bamboe naalden of naalden van dierlijk bot gebruikt. De acupunctuurpunten geven toegang tot de qi-stroom en dat heeft weer met uw energie te maken. Er zit nog een heel lang verhaal achter maar het is belangrijker om te weten dat het ook echt helpt. Ik weet natuurlijk niet of dit altijd het geval is maar toen ik acupunctuur in Deventer nodig had ben ik op de site qizee.nl terecht gekomen. Ik vond het wel een spannend idee, allemaal van die kleine naaldjes in mijn lichaam en ik wist natuurlijk ook niet voor dat ik de acupunctuur in Deventer zou benaderen, waar de naaldjes terecht zouden komen en of het echt geen pijn zou doen. Mensen zeggen altijd wel heel veel maar bij de een doet iets wel pijn en bij de ander helemaal niet. Ik heb dus contact opgenomen met de praktijk voor acupunctuur in Deventer, ze hebben er namelijk ook eentje zitten in Hengelo. Er staat een mobiel telefoon nummer op en een email adres, heel handig om de praktijk makkelijk te kunnen bereiken. De behandelaar is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Er staat een hele lijst van klachten op de site met allemaal zaken waar acupunctuur in Deventer goed voor zou zijn, waaronder: acné, ademhalingsklachten, allergie, aambeien, sinusitis, depressies, oorklachten, stoppen met roken en zoveel meer. Het is niet te geloven waar acupunctuur allemaal goed voor kan zijn. Ik geloof dat u zich hier aan moet overgeven en de controle die u denkt te hebben moet loslaten en dan gewoon toe laten dat die naalden in uw lichaam gaan. Bij mij waren het er niet zoveel, ik deed het om een bepaalde reden en klacht. Ik ben in ieder geval erg geholpen met de acupunctuur in Deventer en ben blij, heel erg blij dat ik ben gegaan. Het wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Acupunctuur nodig in Deventer?

Mocht u klachten hebben en u wilt weten of ze dit ook op deze praktijk behandelen dan zou ik als u was even lezen of mijn klacht erbij staat in de lijst. Ik ben nog steeds onder behandeling en ben super tevreden over het resultaat dat we hebben geboekt tot nu toe.

Wilt u ook eens acupunctuur proberen?

Dan raad ik deze site met een warm hart aan, want:

  • Ze behandelen heel veel klachten met acupunctuur.
  • Ze bieden ook Chinese natuurgeneeskunde aan, die kunt u combineren samen.
  • Ze zijn heel vriendelijk en geduldig.

Ja, een echte aanrader, ik voel me veilig en fijn bij hen en heb echt zeker weten het gevoel dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Niet iedereen kan zomaar een naald in uw lichaam zetten en dat mag ook niet zomaar. Maar zij zijn hier in geschoold dus u bent veilig. Ik ben heel blij met ze! Bekijk de site daarom vandaag nog even. 

Lees meer…